Може да закупите от нас желаният продукт вече и на лизингСвържете се с нас за персонална ценова оферта или информация за продуктите | телефони: 0899 165 485 | 089 910 3252 | cholakovi_2010@abv.bgКачеството на питейната вода е чувствителен въпрос. Защото дори чистата вода никога не е стерилна. Той все още съдържа микроби, но те присъстват в толкова ниска концентрация, че са безвредни за здравето, стига условията да са подходящи. Въпреки това, веднага щом в тръбите има вода или температурата на хладка вода е норма, се размножават вредни бактерии като легионела. 

Viega разработва и произвежда над 17 000 различни продукта на десет места по целия свят , предоставяйки подходящи и иновативни решения за различни приложения. Инсталационната технология е нашата основна компетентност. В допълнение към тръбопроводните системи, нашата обширна гама включва пред стенна и дренажна технология, фитинги и контрол на повърхностната температура. За 125 години Viega непрекъснато развива продуктовата си гама и регистрира множество патенти. В допълнение към нашата широка продуктова гама, ние също предлагаме широка гама от услуги и действаме като консултанти и решаващи проблеми . 

Възможните употреби на нашите продукти и приложения са толкова разнообразни, колкото и самата ни гама, независимо дали в сгради, промишлени предприятия, корабостроене или технологии за доставка – на системите Viega се разчита навсякъде. Нашите решения се използват особено в чувствителни зони като  питейна вода и осигуряват необходимата безопасност в болници, заведения за грижи, ваканционни паркове, хотели или жилищни комплекси.

 

Тръбна технология

В продуктовата област на тръбопроводната технология ние предлагаме системи от пресови съединители, изработени от метал и пластмаса, които транспортират течни и газообразни среди вътре и извън сградите. Тръбите Viega се характеризират с технология за свързване с оптимизиран поток и максимална надеждност на монтажа . Нашата гама включва тръби, пресови съединители и продукти за управление и регулиране на системни периферни устройства.

 

Пред стенна и промивна технология

Продуктите на Viega в областта на пред стенната и промивната техника включват цялата санитарна инсталационна технология и се използват както в конвенционални олекотени конструкции, така и в индивидуален дизайн на баня. Нашата гама включва пред стенни блокове за мокро строителство, пред стенни инсталационни системи за сухо строителство и свързаните с тях системи за промиване. Голяма добавена стойност е, че нашите решения са лесни за инсталиране – дори в среда без бариери и достъп за хора с увреждания.

 

Дренажна технология

Нашите решения в областта на дренажната техника осигуряват отвеждането на отпадните води от санитарните помещения. Гамата включва сифони за под и баня, както и фитинги за вход, изход и преливник. Във Viega предлагаме разнообразие от различни варианти на свързване и материали, които отговарят на най-високите стандарти за дизайн .

 

Технология на пресоване

С нашата технология за пресоване ние от Viega направихме революция в технологията на монтаж: за първи път в средата на 90-те години с представянето на Profipress. След това през 2000 г. със SC-Contur. С нашите решения ние поставяме стандарти и повишаваме ефективността и безопасността на строителната площадка.

             

 

 

 

 


•Чолакови 2010• Русе | Всичко за ВиК и Отопление | ic_local_phone_24px 0899 165 485 ic_local_phone_24px 089 910 3252 | Доставка и монтаж на ВиК, Парни Инслталации, Газови Котли, Радиатори, Конвектори, Камини