Може да закупите от нас желаният продукт вече и на лизингСвържете се с нас за персонална ценова оферта или информация за продуктите | телефони: 0899 165 485 | 089 910 3252 | cholakovi_2010@abv.bgТермопомпа Toshiba ESTIA POWERFUL HWS-P1105 (18.05kW)

Термопомпа Toshiba ESTIA POWERFUL HWS-P1105 (18.05kW)

Термопомпите Estia Powerful са разработени за региони със студен климат и осигуряват безпроблемно отопление през зимните студени дни. Термопомпата работи в термопомпен режим (без нагревател) при външна температура до -25°С, като номиналната мощност на системата се запазва до -15°С. Температурата на водата в системата е 60°С, което прави тази термопомпа уникален продукт на пазара в този клас.В режим на охлаждане термопомпата има работен диапазон от 7 до 25°С . Еstia Powerful е супер икономична благодарение на един от най-високите коефициенти на преобразуване (COP=4.88*).

Външното тяло работи изключително тихо. Двойнороторните дискове в компресорната камера изпомпват хладилния агент по иновативна технология, разработена единствено от Toshiba, като резултат от това е едва доловим шум от компресора в частичен товар. Специалната форма на перките, както и иновативното управление на DC вентилаторите, предотвратяват вибрациите и намаляват нивото на шум до 7 децибела. Като допълнителна функция вие имате възможност да задавате нощен режим за старт и стоп на системата.

Всички термопомпи Estia са оригинални японски продукти (100% произведени в Япония), което е гаранция за качество, надеждност, дълъг експлоатационен живот, както и най-високи нива на енергийна ефективност.

Производител Toshiba
Приблизителна отоплителна площ (с подово) 230кв.м.
Приблизителна отоплителна площ (с радиатори) 180кв.м.

 

 

 


Сплит системата въздух-вода ESTIA може да бъде използвана в новоизградени сгради, както и в проекти за реновиране на жилищни сгради. Термопомпената система въздух-вода ESTIA може да се използва с различни видове крайни устройства за отопление/охлаждане, включително вече съществуващи нискотемпературни радиатори, подово отопление и вентилаторни кон вектори.

В съществуващи жилища, които вече имат монтирани традиционни котли на газ или твърдо гориво, термопомпената система въздух-вода Toshiba ESТIA може да бъде комбинирана с тях, за да се покрият целогодишните нужди от отопление. Тези котли биха могли да се използват само като резервен вариант по време на най-студените зимни дни. Умното управление на Toshiba балансира източниците на енергия ексклузивно и ефективно, като по този начин се намалява консумацията на електроенергия и разходите за отопление на крайния потребител.

За новоизградени къщи или проекти по реновиране на сгради, термопомпите ESTIA предлагат множество различни комбинации


•Чолакови 2010• Русе | Всичко за ВиК и Отопление | ic_local_phone_24px 0899 165 485 ic_local_phone_24px 089 910 3252 | Доставка и монтаж на ВиК, Парни Инслталации, Газови Котли, Радиатори, Конвектори, Камини