Може да закупите от нас желаният продукт вече и на лизингСвържете се с нас за персонална ценова оферта или информация за продуктите | телефони: 0899 165 485 | 089 910 3252 | cholakovi_2010@abv.bgНоваторство в климатизацията

Ние в Samsung предефинираме климатичния комфорт в помещенията за обществото на утрешния ден още от представянето на първия климатик през 1974 г.

Днес, почти 50 години по-късно, ние продължаваме да разширяваме границите на възможното и да подобряваме начина, по който хората живеят и работят, с нашите най-модерни климатични технологии, които помагат на хората да намерят своя ритъм, за да се чувстват възможно най-добре.

Открийте нашата гама от водещи в отрасъла климатични решения

Проектирани в основата си с иновации в услуга на хората. От нашите революционни климатици WindFree™, които ви осигуряват прохлада без неприятни течения, до нашите екологични системи за отопление, които предлагат надежден, целогодишен комфорт – ние имаме перфектното решение за нуждите на вашия вътрешен климат.

Зашеметяващ дизайн. Иновативна производителност. Създадено да се побира във вашето пространство.

Стил. Усеща се във въздуха.

Стилната, кръгла, таванна касета 360 Cassette създава върховното изживяване в затворени помещения – създава комфортен микроклимат за хората, като същевременно се вписва перфектно във всеки интериор.

Охлаждане тип „Коанда ефект“

Касетата охлажда по-бързо и равномерно всяко ъгълче в помещението, като елиминира всички мъртви зони – това намалява времето необходимо за климатизация на помещението, съчетавайки процеса с високо ниво на комфорт, липса на осезаеми въздушни потоци за ползвателите.

Дизайн без клапи

Тъй като няма клапи, го няма и прахът по тях и тавана, който обичайно повлиява качеството на въздуха в помещението, а скоростта на нагнетявания въздух остава непроменена, без да се губи от въздушния поток. Хоризонтална въздушна струя (Коанда ефект), нежно се разстила по тавана и стените, обхващайки цялото помещение.

Стилна и интуитивна

Със своя изискан, кръгъл и авангарден дизайн, 360 Cassette предоставя ефективна и стилна климатизация в помещението. Интегрираният кръгъл LED дисплей предоставя ясно видим контрол на въздушния поток, чиито настройки се променят интуитивно, на база модела за ползване на помещението.

Системи за контрол на климата за вашия дом

Създайте свое собствено убежище у дома с нашите интелигентни, подпомагани от AI системи за климатизация, включително решения за отопление, гореща вода и охлаждане, които отговарят на вашите климатични нужди, през всеки ден от годината. От опростени системи до по-усъвършенствани – нашите решения гарантират комфорта ви там, където това е най-важно: в собствения ви дом.

Нашите решения за климатизация (AC) не само охлаждат и отопляват, а създават перфектен баланс между вътрешните температури, нивата на влажност, а в някои случаи дори пречистват въздуха. Нещо повече, нашите системи за климатизация са съвместими с широка гама от вътрешни тела (с различни стилове и капацитети). Разгледайте коя система е подходяща за вас.


•Чолакови 2010• Русе | Всичко за ВиК и Отопление | ic_local_phone_24px 0899 165 485 ic_local_phone_24px 089 910 3252 | Доставка и монтаж на ВиК, Парни Инслталации, Газови Котли, Радиатори, Конвектори, Камини