продукт Може да закупите от нас желаният продукт вече и на лизингСвържете се с нас за персонална ценова оферта или информация за продуктите | телефони: 0899 165 485 | 089 910 3252 | cholakovi_2010@abv.bgКамина на дърва Focolare 70 piano

Горивна камера на дърва изработена изцяло от чугун. Въздушната риза е подготвена за подвързване и на въздуховоди с помощта на допълнителен комплект аксесоари.

 

 

Италианска Камина на дърва изработена изцяло от чугун

Камина на дърва, която е изработена изцяло от чугун. Използваният чугун е с дебелина 8 и 16 мм. На вратата е поставено керамично стъкло, което е устойчиво на високи температури до 750°С.
Тава за пепелта, която може да бъде извадена за лесно почистване.
Има възможност въздуха за горивния процес да бъде подаден отвън. Налични са две клапи за регулиране на горивния процес. За повишаване на ефективността се използва система за последващо изгаряне на дървата.

 

Система за захранване с въздух извън жилището
Система довеждаща външен въздух директно в горивната камера. Това дава възможност печката да бъде монтирана дори в най-съвременни ниско енергийни къщи. Допълнително предимство на системата е това, че тя запазва въздуха в помещението. Така той не се използва за горенето и се избягват топлинни загуби.

 

Устойчива врата от чугун
Висококачествените чугунени врати са изработени така, че да поддържат перфектно запечатване на горивната камера по всяко време, повишавайки безопасността и ефективността на печката или камината.

 

Система за последващо изгаряне
Горивната система, разработена от La Nordica – Extraflame, позволява вторично горене намаляващо вредните емисии, в резултат на което се покриват и най-строгите европейски изисквания.

 

Контрол за чистотата на стъклото
Система от предварително загрят въздух, който предотвратява оформянето на всякакви отлагания по стъклото на вратата на камината.

 

Мощно топлинно излъчване
Въздушната риза на камината / печката е така разработена, че да излъчва топлината в помещението с висока ефективност. Студеният въздух се загрява от голямата топлообменна площ на чугунената риза и се издига нагоре. Създава се постоянна топлинна конвекция, която разнася топлината бързо и ефективно в цялото помещение, където е монтирана камината / печката.

 

Характеристики
Тип Камера за вграждане Консумация на дърва 2.7 кг / ч
Отопление С въздуховоди Диаметър на комина 200 мм
Производител La Nordica, Италия Препоръчителна тяга в комина 14 Pa
Ефективност 80.0 % Размери 693 x 1025-1125 x 491 мм
Полезна мощност 9.1 kW Тегло 142 кг
Мощност отдавана към въздуха 9.1 kW Цвят черен
Макс. отопляем обем 261 куб.м.

 

Аксесоари

Комплект вентилатори за камини на дърва La Nordica. Подходящи за камини с два извода за въздуховоди. 831,25 лв.

Допълнително електронно управление за камини на дърва La Nordica. Позволява независимо да се управлява вентилатор за горещ въздух. 199,50 лв.

Допълнително електронно управление за камини на дърва La Nordica. Позволява независимо да се управлява вентилатор за горещ въздух. 199,50 лв.


•Чолакови 2010• Русе | Всичко за ВиК и Отопление | ic_local_phone_24px 0899 165 485 ic_local_phone_24px 089 910 3252 | Доставка и монтаж на ВиК, Парни Инслталации, Газови Котли, Радиатори, Конвектори, Камини