продукт Може да закупите от нас желаният продукт вече и на лизингСвържете се с нас за персонална ценова оферта или информация за продуктите | телефони: 0899 165 485 | 089 910 3252 | cholakovi_2010@abv.bgИталианска Камина на пелети Comfort Idro L80

Италианска камина на пелети, която е напълно готова да бъде свързана с отоплителната ви инсталация и да достави топлина в цялото ви жилище.

 

 

 

 

Автоматична проверка за почистване
Увеличава ефективността на изгаряне и живота на частите, подложени на продължително износване, като същевременно се намалява обичайното почистване на горивната пота.

 

Контрол на температурата в помещението
Стайният сензор повишава комфорта и значително намалява консумацията, като самостоятелно поддържа постоянна температурата в помещението.

 

Седмична работна програма
Програматор, снабден с контрол на температурата, разделен на четири ежедневни периода за оптимално управление на температурата в стаите.

 

Устойчива врата от чугун
Висококачествените чугунени врати са изработени така, че да поддържат перфектно запечатване на горивната камера по всяко време, повишавайки безопасността и ефективността на печката или камината.

 

Система за заключване на клавиатурата
Позволява да заключите клавиатурата на дисплея, за да избегнете неправилно или случайно използване на уреда (заключване на клавиатурата).

 

Програма за нулиране
Възстановяване на оригиналните фабрични настройки в случай на въведени грешни стойности при настройка на параметрите.

 

Цифров контрол на налягането
Система, която позволява да се визуализира на дисплея потенциална неизправност във връзка с хидравличното налягане и отоплителната инсталация.

 

Контрол на нивото на пелетите
Той контролира количеството пелети, което се доставя в горивната камера за изгаряне.

 

Електронен контрол на въздуха
Първичният и вторичният въздух за изгарянето на пелетите са електронно балансирани за оптимално горене и топлинна ефективност.

 

Контрол за чистотата на стъклото
Система от предварително загрят въздух, който предотвратява оформянето на всякакви отлагания по стъклото на вратата на камината.

 

Програма за регулиране на вентилаторите
Силата на вентилатора за помещението може да бъде регулирана в две прости стъпки. Същото е възможно и за въздуховодите, ако са налични в съответния модел.

 

Интерфейс за управление на температурата
Продуктът взаимодейства с устройства за контрол на стайната температура (термостат или контакти), за да постигне избраната температура във всяка стая.

 

Автоматично повторно стартиране
След прекъсване на електрическото захранване (спиране на тока) уредът автоматично се рестартира, след като извърши планирана автоматична проверка.

 

Характеристики

Тип Камера за вграждане Консумация на пелети 1.3 – 4.3 кг / ч
Отопление С водна риза Обем на бункера 18 кг
Производител Extraflame, Италия Препоръчителна тяга в комина 2 – 10 Pa
Ефективност 90.4 – 91.6 % Ел. захранване 230V 50Hz
Полезна мощност 5.7 – 19.0 kW Ел. консумация 350 W
Мощност отдавана към въздуха 1.4 – 4.1 kW Размери 821 х 648 х 608 мм
Мощност отдавана към водата 4.3 – 14.9 kW Тегло 220 кг
Макс. отопляем обем 545 куб.м. Подходящ за пасивни къщи Не

 

Аксесоари

Платката управлява отоплителни инсталации с буферни съдове, производство на гореща вода и др. Настройката се извършва от менюто на котела или камината на пелети | 269,92 лв. .


•Чолакови 2010• Русе | Всичко за ВиК и Отопление | ic_local_phone_24px 0899 165 485 ic_local_phone_24px 089 910 3252 | Доставка и монтаж на ВиК, Парни Инслталации, Газови Котли, Радиатори, Конвектори, Камини